Hjem   Kontakt   Forhandlere   Butikk   Om oss   Login

Gjerding - Industri

Et HT-gjerde (High Tensile Fence) er en spesiell gjerdeteknikk som benytter monteringsmetoder og materialer som tåler en mye kraftigere oppstramming enn vanlige gjerder. Det ser det penere ut, krever lite vedlikehold og står fint og stramt i mange tiår.

Hjørner, grinder og andre festepunkter består av spesielt kraftige konstruksjoner. Ved hjelp av spesialredskaper drives gjerdepålene typisk 1 meter ned i bakken, og tåler dermed stor strekkbelastning.

Beregnet over gjerdets levetid, er et HT-gjerde det rimeligste alternativet, både i forhold til materialbruk og vedlikeholdskostnader.

Klikk på et bilde for å se lysbildeserie

Passer alle typer terreng

Et HT-gjerde kan settes opp over arealer som består av alle typer underlag, som jord, sand, stein, fjell osv. Gjerdet settes da sammen av ulike typer påler avhengig av underlaget, men vil uansett fremstå som helhetlig og visuelt pent gjerde.

 

Våre spesiallagde maskiner kan ta seg frem i all slags terreng, og et HT-gjerde egner seg ypperlig også i bratt og ulendt terreng som har varierende og krevende underlag.

Gjerdene kan leveres med eller uten elektrisitet.

Vi har lokale, skolerte montører over hele landet. Be oss om et uforpliktende tilbud. Vi kommer på befaring og gir deg en fast pris.

Sikker Jobb Analyse (SJA)

Vi tar Helse Miljø og Sikkerhet (HMS) på alvor. Selv om vi har grunnleggende HMS regler i bunn, så er ikke to jobber like. Våre montører utfører alltid en «Sikker Jobb Analyse» før arbeidet starter.

Vi vurderer terrenget, hvilke verktøy og maskiner som skal brukes og hvilke risikoelementer som er forbundet med oppdraget. Dette er viktig uansett, men spesielt der arbeidet skal utføres i vanskelige partier, som f.eks. bratt og ulendt terreng. Vi vurderer hvilke tiltak som skal iverksettes for å minimere risiko, og hvordan eventuelle uønskede hendelser skal håndteres.

Etter utført arbeid gjør vi en evaluering, og sørger for at eventuelle nye erfaringer blir dokumentert og videreformidlet til vårt nettverk av montører.

HT Gjerde Norge AS
Storøyvegen 75
4260 Torvastad
Mobil: 476 84 492
post@htgjerde.no

Kontakt oss
Forhandlere
Login